Vampire Diaries



Bästa serien! Älskaar den och nu har det äntligen börjat igen. Men sisst jag såg det började jag helt plötsligt störa mig på att Elena är med Stephan! Nej, mer Damon och mindre Stephan! För er som inte har börjat titta på det än... Torsdagar kl 8 på 6an!


Fotografering och Ps

Ja mycket mer har vi inte gjort idag...




Gomorron

Nu ska ja snart få skjuts till bussen. Är jättetrött, men sissta dagen ska man väl orka med. Har inget som ska vara klart idag heller, har bara examinationsupg om produktplacering tills på måndag efter lovet. Så får sätta mig och göra klart det någon dag. Kraam

So sad



Ja vet, ja vet! Va ett tag sen men kom och tänka på det nu. Tycker det är så tråkigt att hon inte ska göra Tyra Show mer. Gillar verkligen människan, hon vågar att bjuda på sej själv och kan skratta åt det! Har för mig att hon ska börja med film nu i stället, eller har jag fel?


Well I'm not stoned, I'm just fucked upp. I got so high I can't stand upp. Well I'm not cursed couse I'v been blessed. I'm not in love couse I'm a mess

Okej, vet lite konstig rubrik men äälskar just den biten på låten, Before The Lobotomy - Green Day.
Men iallafall, tänker inte skriva så mycket. Har inte hänt så mycket alls idag. Förutom att Emelie ringde Sudans ambassad i Sthm, haha & det gör man ju inte varje dag. Aja, sissta dan i morgon, sen lov! Göött. Men ingen sovmorgon på fredag inte, Ska hjälpa morfar på jobbet, och sen åka och ta spruta.


Morgondagen

Läxförhör (engelska ord) och omprov om FN --> Alltso inget sova på bussen

Är hos pappa den här veckan men funderar på att åka hem torsdag. Känns aldrig bra att åka bort när man inte är så värst sams med mamma. Så åker nog hem och kollar läget lite. Men sen fredag måste jag tillbaks till pappa igen. Ska åka in till stan och ta min sissta spruta mot livmoderhalscancer (äntligen). Har jag tur kan Ida hänga med och trösta mej! Vi får se hur det blir.
Just det, halloween är ju i helgen med ju. Tjejorna pratade lite om att vi ska försöka få tag i någon bra skräckis och se hemma hos nån i helgen! Mys


Tisdag

Idag gick allt ganska segt... Åkte till skolan, gick till fyra och sen hem där man upptäcker att man blivit utelåst utan nyckel!? Ja, jättekul. Men som tur är har vi riktigt bra grannar som jag gick in till en kortis tills ja gick till nästa granne och hämtede nyckel, haha. & så fyller ju Jennica år med, det får inte glömmas!
Resten av dagen spenderades med Linus. Gjorde inte så mycket, bara tog det lugnt. Han har tatuerat sig med och om ni frågar mej är den riktigt schnygg.

 


Grattis Jennica!!



Jaa idag fyller Jennica pennica 16 år!
 Firade henne i skolan med muffins, cola, choklad, ljus & såna dära tutor, haha. Mys mys. Blev inte så jätte mycket sjungande eftersom halva klassen satt med henne när vi kom, hehe. Men ett stort grattis till Jennica iallafall!
Kram


Klant

Sitter och har engelskalektion. Inte världens roligaste kan jag väl inte säga. Hade datorkunskap innan och redovisade min powerpiont, och dum som jag är glömer jag att skriva ut pappret med allt jag ska säga! Fick improvisera mig egenom allt, men gick väll ganska bra endå. Redovisningen skulle vara 5 min lång. Min va 4.05, så det duger väl.

Jag och lillebror, haha. Såå seriös bild!


Önskelista



Nikon systemkamera.   Thriving Ivory - Through Yourself & Back Again.   One Piece jumpsuit. Max Factor mascara.    Carolina Gynning, Passion.   Höga vita Converse.   Högtalare till datorn, AddOn A-120.    Presentkort.


Myspys


Haha
Blev som sagt lite mys med syskonen igår. Va ensamma hemma och hade hyrt lite filmer, tyckte inte att Dear Jhon va så bra som jag trodde den skulle va. Menmen, sen gjorde vi tacos och efterrätt med, haha. Jätte mysigt!
Idag har jag inte gjort så mkt, än iallafall. Ska väll försöka att göra något att äta och sen hoppa in i duschen. Kanske kan ta & sola en stund innan det med. I morron är det måndag igen, får se vad som händer i veckan. Kram


The Last Song

Åh gud, satt & tjöt ihjäl oss mcihelinis & jag i gårkväll! Asbra film, fast jättesorglig. Men, konstig som jag är, så är det sånna filmer jag älskar. Nej, men nu ska jag stiga upp ur min säng & göra mej iårdning & ta nått att äta. Barnvakt till mina två systrar tills i morron, haha. Kraam


Coca Cola Vanilj



Asso, jag gillar inte vanlig Cola, men med vanilj ÄR faktiskt gott! Inte jättegott , men gott. Fanns typ massa sånt där från USA elr nått att köpa på Maxi, haha. Det är ju ändå fredag!


Fredag



Haha
Tröja, GinaTricot.  Tights & armband, BikBok. Halsduk, Åhlens

Tjuullelu, idag gick jag upp tidigt för att hinna städa, ducsha & ja, lite sånt. Senare på hemvägen åkte vi in en sväng till stan. Åt på Med eller Utan och kolla runt lite. Sen gick jag för att möta min kära syster, & vi gick & hyrde lite filmer till helgen! Blev bland annat Dear Jhon & The Last Song. Nån som har sätt dom? Är dom bra? Dom verkar iallafall jättebra.
När vi tagit oss hem blev det att laga mat & bara ta det lugnt. Vi har tittat å filmen i från när Michelle, Mats & mamma dök med delfiner i Egypten! Ucsh, vad avundsjuk man blir :(. Aja, nu ska vi sätta på en utav hyrfilmerna & mysa ner oss i soffan. Puss & Kram


Stickat



Today fick jag med mig en stickad tröja och foundation hem efter skolan. Tröjan är jättemysig! Efter skolan la jag mig och solade en stund. Har för en gångs skull inget skolarbete att göra! Orkar inte skriva så mycket mer, men tänkte släng upp bilden på tröjan åtminstone. Nu ska jag se på Vampire Diaries!! See yah


Thriving Ivory

  

För dom som inte vet så har Thriving Ivory kommit ut med en ny skiva :D och jag måste verkligen gå och köpa den nån dag! Så fort jag har pengar vill säga, haha. Älskar deras musik! Så fina texter. Och sen ska man ha riktigt bra bas, då blir det oslagbart!!
 

Thriving Ivory - Where we belong


Lite nytt

Ja, lite saker som ja fick med mej hem efter en dag på stan med idapida. Va ute efter en vinterjacka och en vinterjacka blev det, haha! Sorry den snygga bilden men slängde baar upp den lite snabbt, ska snart pallra mej till bussen. Dom andra sakerna fick man om man köpte för mer än 500 så blev ju lite fler fina saker!

Jacka & smycken, BikBok


Chookladpudding it is!

Helluw! Igår kom min älskade familj hem från två veckor i Egypten. Firade det med god mat och mycket prat och skratt. Skönt att komma hem igen och få lite ordning på allt, men hade nog inte vart fel att stanna hos mormor och morfar i några dagar till. Här kommer lite bilder från gårdagen iallafall! Kramis



Min bruna syster :O


DKNY Be Delicious

Nu har ja fått min parfym! Tycker den luktar så gott, men funderar på att köpa Carolina Gynnings Passion med. En kompis har den och luktar hur gott som helst! Men men, sånt har ja inte råd med just nu. Så blir kanske en punkt på önskelistan istället.


Alldeles strax till stan

Nu ska ja slänga i mej nått att äta innan ja går. Hörees


You never know what you will find



Tjullelu! Hjälpte mormor att städa lite idag och kolla vad vi hitta. Haha, gamla LPskiver. Blan annat Elvis Presly (vilket kanske inte är så konstigt eftersom mormor typ älskar han, haha) och Johnny Cash, cooolt va! Tänkte på att det skulle ju kunna bli snyggt om man hängde upp dom på nått sätt på väggen. Ja vet inte men värt att testas. Det är ju lite synd att dom bara ligger


Sjuk

Idag ligger ja hemma och är sjuk. Inte kul! Så särskilt mycket har jag inte gjort idag. Men som tur är köpte jag te och kaffe igår så har myst i sängen med mystet och snart blir det nog att göra irish coffe med oboy. Det är så himla gott att alla borde smaka!! Men men see you laaater ♥


Boots


Det här är bootsen ja köpte för ett tag sen, eller rättare sagt fick av morfar, haha.
 För 399 kr på Skopunkten. Är jättenöjd med dom.


Brunette:"Look it´s a dead bird!" ...Blond looks up into the sky..."Where?"

Idag Gick ja facktiskt upp ur sängen och släpade mej själv till skolan! Kände, som ja gör väldigt ofta, att ja heldre skulle legat kvar i sängen. Men till skolan kom ja. Första lektionen börjar superbra, med redovisning. Haha, ja just precis, inte världens roligaste men det gick ju bra iallafall. Skulle försöka sälja hus, haha. Har inte vart så bra på att uppdatera på bloggen heller men ja skyller på att jag har vart hos mormor och morfar :) & älit talat, ja har ätit heela helgen! Så dagens väldigt jobbiga idrottspass var behövligt. Nästa lektion blir det spinning på gymmet så det gillas. Ska även gå och träna med tjejerna i klassen efter skolan på onsdag (thumb up).

Lite ringar nån gärna får köpa åt mej
1. Guldfynd by Kenza, 2. Nelly.com, 3. Bikbok, 4. Guldfynd by Kenza



                          

Guldfynd by Kenza, Nelly.com, Bikbok, Guldfynd by Kenza


Klassfoto avklarat!!

Har inte så mkt mer att säga så det får bli inlägget idag Pöööössen


James Blunt - Stay the night

Hopp hopp




Haha hjälpte till lite med en reklamfilm, dom behövde personer som hoppade & såg allmänt glada ut, haha!!Såå schnygga!
Nu ska jag åka hem till mormor & morfar & dricka te. I morron är det redovisning & det gillas iinte!


Song of the day


Green Day - Murder City
Btw nån som vet när dom ska släppa sin nya skiva?

Nu ska jag krypa ner i  sängen & söva. Gonatt på er


Ben and Jerrys




Ookej nu har jag vart duktig. Kom inte hem förens 7, för skulle till pappa och vi sluta halv fem. Och nu har jag suttit med partierna arbetet ett tag och är snart klar, tror ja. Så finns det nått sompassar bättre än detta? Tror knappast det!!


me dont like samhällskunskap

Lääskit asso! Haha sitter & prata skräckfilmer & Paranormal activity med tjejerna. Har samhällskunskap & håller fortfarande på med egna partier... Usch.
Efter skolan ska jag verkligen ta tag i det här med partierna så åker hem till pappa för lite hjälp, haha. På onsdag ska det redovisas så...

Lite nytt

Detta är vad jag köpte igår. Har tyvärr inte bilder på halsduken men det är den ja har på mej på korten i det senare inlägget. Köpte även ett par boots, kommer bild senare.

Tunn tunika & halsband, Gina Tricot. Stickad halsduk, Åhlens.




live for the happy moments

Gårdagen bjöd på myspys med mormor & morfar. Bor hos dom nu i två veckor när de andra gottar sej i Egypten. Först åkte vi hem & kolla till hästarna lite, sen åkte vi till släkt och lämnade bort Nilla, vår anka, eftersom vi inte kan ha kvar henne när vi flyttar. Kommer sakna! Men iallafall sen fick jag morfar att gå med på att stanna i Lkpg & handla lite. Fick med mej lite fint hem. Bilder kommer! Efter det åkte vi tillbaks till motala & åt kinamat på Ming. Onödigt mycket myspys, men det gillas!


Till Dig

Man läker med tiden och såret som en gång fanns där ersätts med ett ärr. Ett ärr gör inte lika ont, men det kommer alltid att finnas där och påminna om smärtan, men också om dig, om dina stora kramar och om all tid vi hade tillsammans. Du var en utav de få personer jag som liten såg upp till och var så stolt över. Jag saknar dig så mycket.
Jag tänker på dig varje dag. Jag tyckte alltid det lät så överdrivet när andra sa så och jag förstod inte hur man kan orka med att tänka på någon varje dag, men det är inte frivilligt och nu förstår jag hur det känns.
Det har gått längre än ett år sedan jag såg dig sist. 30 juni 2009. Jag kommer alltid att komma ihåg den dagen, mamma när hon lägger ifrån sig telefonen som ringt, och hur jag kände. Det jag kände va ingenting. Det va som om det inte va på riktigt och jag skulle säkert bara kunnat gått iväg och gjort något annat, precis som om inget hade hänt. 
Det är så många saker jag skulle velat göra annorlunda. Men det som har hänt har hänt, och det man gjort är gjort. Jag vill bara att du ska veta att jag saknar dig och att jag älskar dig, Magnus, min älskade morbror. Att jag alltid kommer göra och har alltid gjort.


RSS 2.0