Högskoleprovet avklarat

Usch vad nervös jag va för idag! Visste inte vart jag skulle och kände ingen som skulle va i samma hus som jag. Men det visade sig ju gå bra endå! Men svårt som attan var det. Och att man hade 55 minuter på 40 frågor va inte heller så avslappnande. Meen, nu är det avklarat och bara att invänta provsvaren i fyra veckor! Dutti mej!


Fashion shoot



Inne på sissta fotokursen nu! Lite tråkigt, det är så himla kul! Men har iallafall börjat med modefotografering nu och fick prova på att planera och genomföra ett "fashion shoot". Gick superbra tycker jag, förutom att jag blev genomförkyld och att vi glömde lite kläder. Men sånt är inte hela världen!


Sushi



Sitter och äter sushin som jag längtat efter så länge! Helt klart det godaste som finns.

Kände att jag behövde få ur mig lite efter att jag inte kunnat prata på två dagar. De senaste dagarna nu har jag varit så hes att jag helt tappat rösten. Börjar bli lite trött på det nu och man känner sig så ensam när man inte kan prata med andra. Det lilla jag kraxat ur mig har ändå ingen uppfattat ordentligt. Ja, ni hör ju. Inte världens roligaste precis! Men men, nu ska jag snart ta en promenix med hundrana ut i regnet. Kram


Workout



Nu känner jag att jag måste börja med träningen igen. Har inte tränat mycket alls nu i vinter, förutom lite simning. Så på tisdag ska jag åka och köpa lite nya träningskläder! Att träna blir så mycket roligare när man har annat än bara ett par mjukisbyxor och en sliten t-shirt på sig. Så nu är det ut och springa som gäller!


Perfektion



Ligger och lyssnar på Coldplays nya skiva. Så himla bra! Älskar de här tre låtarna!

raspberries



Hej på er! Har inte uppdaterat här på ett tag så tänkte att jag slänger upp ett inlägg. Har spenderat de senaste två dagarna i sängen. Feber, halsont och huvudvärk! Inget kul. Ligger och knaprar i mig Ipren, halstabletter och frysta hallon! Frysta bär är absolut det bästa man kan äta när man har ont i halsen, och nyttigare än glass dessutom. Älskart!

Idag skulle jag egentligen åkt upp till Stockholm för att hälsa på en släkting, meen nu blev det ju inte riktigt så! Men men, får göra det bästa av det. Har tänkt att plugga lite till högskoleprovet som jag ska göra nästa lördag. Börjar faktiskt bli lite nervös! Men det blir säkert bra!

Nu hade jag tänkt sätta på en film och fortsätta tycka synd om mig själv! Puss


RSS 2.0