28/04-11


Bilden från Emelies blogg!

Haij! Sitter just nu och väntar på ett avsnitt av Vampire Diaries med kissen i knät och funderar på om man ska ha med datorn i morgon till matten? Aja, släpar väll med den utifall. För övrigt händer inte så mycket här. Torsdagar = slappa dagar i skolan. Tittat på film, pysslat och suttit ute i solen och stekt! Satte mig på ett tuggummi. Så typiskt mig!

Work

Uppe tidigt idag igen för jobb. Hade hoppats på samma fina väder idag som igår, men icke. Jobbade igår med och han även med en timmes promenad med Ivana.
Jupp, så är det! Nu ska jag fixa lite innan jag blir hämtad. Kram


Påsklov

Haiij! Sitter och fixar naglarna i brist på annat att göra. Har varit lite överallt idag. Klockan 9 tog Michelle och jag bussen in till Linköping för att fixa mitt hår, färgning och klippning, och frukost på naked juicebar! Sen var det tänkt att Ivana och jag skulle vara lite hurtiga och ta en promenad när jag kom hem, men va tvungen att hänga med Michelle till stallet. Så det får vi ta i morgon istället, efter jobb! Hoppas på lika fint väder som idag! 

 

 

Fixade utväxten och gjorde det även någon nyans ljusare + klippning


Måndag iigen!

Veckorna går så fort! Hinner inte med! Men skönt att det börjar bli lite ljust om kvällarna nu iallafall, och varmt! Idag var det ju nästan så man kunde ta av sig jackan! 
I morgon har vi gramatikprov i svenskan så sitter och pluggar som en liten idiot. Men men, tror jag har fått in det mesta nu iallafall.
Idag har vi bara hållit på med våra lerfigurer till stop motion-filmerna i skolan. Min katt såg ut som en gris, men annars så! Vad som händer mer i veckan har jag ingen koll på. Eller på lördag ska jag vara hundvakt så ska försöka få tjejerna att göra mig sällskap! Aja, jätteonödigt inlägg men så ligger det till iallafall. Kram


RSS 2.0