Lika söt som vanligt




Till en extrauppgift! Jag ska skilldra "söt" på två olika sätt, och det här är det ena.

Cullen?



Foto & redigering: Jag   Modell: Jennica

Perfect tee

               

Vet inte hur länge jag har letat efter en enkel, helt vanlig t-shirt. Men nu kan jag sluta leta. Hittade den här på Forever21. Har ju ifs inte sett hur den ser ut på mig, men den blir nog bra. Ibland är det bara så skönt att ha nått enkelt på sig. Fortfarande snyggt!

Idag har jag varit och simmat. Jag släpade mig iväg till simhallen på en söndag! Bra gjort måste jag säga. Passade på att sola också. Perfekt!


Its time for a change



Idag var första dagen på min kom-igång livsstil. Eller?     Jo då, jag ska börja simma igen! Emelie och jag gick och simmade efter skolan och ska nog göra lika dant i morgon. Duktiga tjejor!

Nu ska jag lägga mig och läsa ut min bok. Natti natti på er!


Done done and done




Städat rummet, damsugit och skurat golv, tvättat, ute och gått med hundarna... Klart! Nu ner till stan och fika. Det förtjänar jag!


Huge. Gigantic. Enormous.

  
Är det någon som vet vart man kan köpa liknande ram, storleksmässigt? Jag har letat som en galning, men hittar ingen. Tittade in på Ikea som hade en liknande ram, men den var kanske hälften så stor. Suck!

Idag blir det iallafall en sväng ner till stan och träffa tjejerna. Fika på Ströget! Standard. Kram på er!


Dresses



Mitt nyårslöfte - börja använda klänningar! De senaste åren har jag gått i klänning lika ofta som killar ungefär. Äger, hm... EN! Nej, fler klänningar ska införskaffas... och användas!


Vinterland


Min fina syster!

Ute på en promenad med ysterpyster och hundarna! Typ 3 minus ute. Äntligen lite riktig vinter!


Ålandskryssning




Hemma efter en tripp till Åland! Är helt slut och benen dör, men kul var det. Just nu befinner jag mig på 65årsfest hemma hos mormor och morfar. Tänkte stanna här över natten. Lite lugn och ro... trodde jag. Men med båda de andra småsyskonen här också, not so much! Haha, men men!


RSS 2.0