Its the crappy days who makes the good ones better


Nu åker en nyvaken issa ut till landet. Kram på er!

Beautiful







weheartit

Nu ska jag åka en sväng till Ikea och införskaffa mig en ny säng. Problemet är bara att en 120 säng blir ganska stor i mitt minimala rum. Därför får jag inte platts med min byrålåda. Min lösning på problemet blir att köpa en klädstång i stället. Tycker att det är så fint, till skillnad från kära mor som tycker helt tvärt om!

Crystal bullet



Sprang in på Bikbok härom dagen och såg att de fått in crystal bullet halsband! Äntligen någon butik som har dem. 200 kronor för ett sånt här när man skickar efter via internett känns inte värt, så 79 spänn kändes riktigt billig! Supernöjd!


Hemma

- efter en vecka ute i skärgården! Har varit i sommarstugan i Gryt. Åkt båt, solat, badat och bara tagit det lugnt. Har inte så mycket mer att skriva för tillfället. Ska gå och packa upp lite grejer och sen ta en dusch. Kram


Don't be a drag, just be a queen



Städningen klar! Två timmar till med lugn och ro sen kommer la familia hem igen. Var just ute på en promenad med hundarna och nu väntar duschen. Pöss

Im walking on sunshine


Bild från Varamon

Nu ska jag roa mig med att storstäda huset i några timmar. Sen om det fortfarande är sol ute blir det att jobba på brännan ett tag! Hörs sen. Puss

Varamon



Today sov jag ut till halv tolv! Sen drog vi ner till stan och Michelle tog hål i örat. Efter det vidare till Varamon. Dessvärre blev det mulet typ 10 minuter efter att vi kommit dit så stannade inte så värst länge. Istället tog vi bussen till Charlottenborg för att handla lite och nu har vi precis ätit räkor och myst framför tv:n. Ja det var dagen lite kort. Nu ska ja ta en sissta promenad med hundarna innan vi går och lägger oss. Kram på er!

Ysters Konfirmation






Shoes



Här har vi mina älskade kängor! Jag har kollat på dem ett tag men inte haft råd att köpa dem. Det var min älskade mamma som hoppade in och betalade hälften! Är supernöjd.


Lunch ute i solen


Todays


tshirt och halsband bikbok // skor scorett

Heej! Är helt slut efter en vecka helt ensam hemma med Ester. Haha nej, tvärt om! Gud vad skönt det är med föräldrar ute ur huset! Vi har tagit några svängar till stan, grillat, promenader med hundar och myst. Tjejerna var här i torsdags med! Blev tyvär inget grilla då som tänkt, men det gick bra endå! För övrigt har det inte hänt så mycket mer intressant. Inget första dopp ännu. Tänker invänta 28 grader och skinande sol! Under onsdag, torsdag och fredag väntar jobb så vi får se om jag överlever! Kram på er!


RSS 2.0