Tisdag



Bild från i söndags; utestängda på balkongen med endast en kamera resulterar i det här

Har fotografisk bild nu. Supriice! Ska reflektera över bildetik och manipulation av bilder. Det här går bra!

Roses are red and violets are blue


Fotograf: Moi

Supertrött efter jättebra vecka/helg. Blev äntligen klar med mitt skivomslag som vi fått i uppgift att göra. Jag körde på ett "rostema". Ungefär som den här bilden fast med brända rosor, trasiga rosor och rosenblad, eftersom jag ville illustrera olycklig kärlek. Blev riktigt nöjd!
I går spenderade jag kvällen hos Ivana och knarakade Norman Reedus filmer och i morgon åker jag in till Motala för fika med lite folk! Nu ska jag ta en dusch och krypa ner i sängen, så godnatt på er!


Ströget




Fikatajm på Ströget med bästa tjejorna. Börjar bli lite av stamkunder där! 20 kr rabatt och varsin gratis bulle är ju inte fel, haha!


Måndag


Hallåå! Sitter och försöker bli klar med engelskaläxan, men jag har inte kommit någon vart på två timmar så kommer nog inte bli klar ikväll heller. Ger upp och går och tar en dusch istället. Sen mysa ner mig i sängen med en kopp te och sätta på en film kanske? Ja, vi gör så! I morgon blir det fotografering hela dagen! Ovanligt? Nja, men jag klagar inte!! Gonatt på er!


Friday night




Closer



Roligagste skolarbetet på länge!: Har fått till uppgift att designa et skivfodral (framsida, baksida, uppslag och skivan) utefter en låt. Jag har valt Closer med Kings of Leon! Ska låna en kamera av skolan till nästa torsdag! Så nu är det bara att kläcka lite ideer och sen börja fota! Emelie ska agera model, det här kommer bli great!
Ikväll blir det mys med tjejerna. Sushi, fotografering, Ben & Jerrys och Boondock! Can't get any better!


Foto






Fotografisk bild hela dagen! Tematävling och vi ska foto möte, kallt, runt, i blickfånget, lockande och stadsliv! Bääst

Kvällshumor


Ja må han leva



Nu är farmor här och vi har firat David med tårta, bullar och paket! Ikväll blir det mer god  mat och mys!

RSS 2.0