Simmat, duktig mej

Heej tjockisar :) Gick och simmade efter skolan idag, jätteskönt faktiskt. Oh nu när man har kort borde man ju gå dit oftare. Menmen har lite skolgrejer att bli klar med tills i morron så nu ska jag tjocka i mig en hamburgare och sen göra det klart och om jag hinner ska jag börja fixa Esters blogg. Länkar när det är klart så kan ni se hur otroligt duktig ja är på att designa bloggar, haha not. Inte för det kommer bli dåligt då (hoppas vi inte) men kanske inte nått proffsigt precis. Gjorde ju Ellis blogg och hon vart ju förhopningsvis nöjd. Kraamiz

My Chemical Romance - S/C/A/R/E/C/R/O/W Älskar


Ke$ha - Animal (Billboard Remix)


Elvis

Har skaffat kattunge!! Lille Elvis, hihi söt va. Pappsen gav sig till slut



Helg igen

Sitter i sängen och lyssnar på My Chemical Romance nya skiva, älskarn. På Spotify här. Ska försöka bli klar med lite skolarbeten också, suck. Igår åkte jag till pappa iallafall. Tog en sväng förbi ikano först och träffade Ida och Elin, kulkul. Sen bussen hem och slänga sig på sängen och bara ta det lugnt. Senare idag tror jag det blir att se på Harry Potter and the deathly hallows med lillebror och Verre och ikväll ska ja träffa Idapida.
Inspelningen till vårt julspel igår blev lyckat, haha. Var ju i skolan igår, första gången sen vi börja tror ja, och spelade in så att vi hinner bli klara. Har en del kvar så blir troligtvis att gå till skolan nästa fredag med. Helgen känns väldigt kort när man inte har ledigt på fredagar, haha.


Work



Kort ointressant uppdatering:
Badade min lilla Linus igår. Det behövdes verkligen och eftersom ingen annan gör det för att han kan vara bitig så blir jag den elaka som tvingar honom att bada, haha. För övrigt har ja inte haft så mycket annat för mig. Jo, huggit ved två dagar i sträck med ester, klara och bmats och tjänat lite pengar. Så duktig, så duktig. Nu ska jag ta det lugnt och kanske göra mig något att äta. Hörs


Lördag

Helllu, ja vet att min blogg är vääldigt tråkig just nu men känner bara inte för att blogga. Så det får ni stå ut med tills ja är på lite bättre humör.
Men idag ska vi iallafall fira kära systeryster som fyller 14 på tidag. GRATTIS! Mats sida av släckten kommer och grattar så blir det att fira henne mer på tisdag. Ska även förhoppningsvis käna lite pengar idag. Ska hjälpa till med veden, haha. Har inte så mycket mer att skriva om idag men delarmed mig av en spellista som kanske piggar upp lite? Aja, ni hittar den här iallafall.


Mohombi

Asso ja vet inte riktigt vad jag ska göra! Usch vad jobbigt. Vill verkligen inte att det ska vara så här, mellan nån.

Ska iallafall iväg och se mohombi 3 december på strandgatan med Ida och Ester, och förhoppningsvis kommer det bli bra. Det är ju sån som märks. Meeeen vi hoppas på det bästa och peppar tills den tredje!

    


Skickat efter...

             
Okej, att se på Grinchen när det är jul är ju ett måste! Så nu tänkte jag till lite för en gångs skull och skicka efter den eftersom vi bara har den på vhs,vilket kanske inte passar så bra längre, haha. Passade på att skicka efter Thriving Ivorys nya skiva med. Intressant inlägg, I know.


Duktigt av mig

Shululu. Ska bara säga att ja är stolt över mig själv! Inte bara det att jag lyckats med min egen design på min egna blogg, utan fixade även Ellis blogg och header med. Haha, ja vet ja vet, ja är bäst! Det blev ju inget specielt och lik min egen, men hon ville ha det så. Tyckte bara att det va värt att nämna, hihi.


Onödigt inlägg

Sitter i skolan och gör i stort sätt ingenting, väntar på att vi ska börja. För ju fortare vi börjar destu fortare får vi sluta, eller hur? Nej men är på så dåligt humör som man bara kan idag. Inget känns bra och fick verkligen anstränga mig för att ens komma upp ur sängen i morse, usch. Idag går vi inte till halv fem iallafall så skönt det!
I morgon ska jag, syskonen, mamma och mormor åka till Ullared så den tanken får mig på lite bättre humör iallafall.


Fars Dag



Idag är det inte vilken dag som helst, Idag är det Fars Dag. Så glöm inte att gratta pappa!

Är hemma i Berg. Ska åka hem till mamma senare igen men det är ju fars dag! Har precis kommit in från en 4,5 km promenad med pappa och snart ska vi nog äta lite lunch.


Lördag



Är såå trött idag. Så nu ska jag slänga mig på soffan och kolla klart på Crocodile Dundee, haha. I morgon åker jag en sväng till min far. Kramzen


Halloween


Kors


Dessa två är jag sugen på att beställa, från cocoo.se, men de är slut just nu så väntar lite väl desperat på att de ska få in fler. Fast är lite tveksam på örhänget. Det är ju jättefint, men kostar 195 för ett eftersom de säljs försig. Vet nån om man kan köpa liknande billigare någon stans?


Oj, redan torsdag!?

Veckan har gått så himla fort! I morgon är det ju torsdag, vilket betyder sissta skoldagen för den här veckan. Riktigt skönt. Inget plugg har vi fått hem heller.
Idag slutade vi 11 så gick och fika med tjejerna i väntan på bussen. När ja kommit hem hade jag tänkt steka mej lite i solariet, men gjorde jag det? Nej, för ja orkade inte!? Hur lat får man va... haha. Nej, så jag har enbart suttit i soffan och har bara rest mig för att hjälpa till med maten. Nu ska ja se på Berg flyttar in och sen Välkommen åter. Puss&Kram


Klassfoto


Fina så fina, haha. Nu ska jag se klart på Desperate Housewives och sen ska jag slänga mig ner i sängen. Orkar inte se Cougartown. I morgon slutar vi klockan 11, såå skönt!!


Jag gillar inte rubriker

Hej på alla! Nu är det slut på lugnet och tillbaka till skolan. I morgon är det att gå upp klockan halv 6 som gäller... Man längtar ju redan till vinterlovet.
Under lovet har jag iallafall hunnit med mycket kul med kompisar och familj. Orkar faktiskt inte skriva så mycket så lägger upp några bilder istället. Sen ska jag söva, så jag inte är alldeles för trött i morgon.




Bilder ifrån Ullared. Myys





Dag med Michelinis


Ullared

Igår hängde jag på mamma och mormor till Magnus grav i Åtvid. Va först vid gammelmormors grav som ligger längre bort, kommer inte ihåg vad det heter. Men iallafall, ni som känner mormor och mamma, tänk er dom två, i en bil, ute på småvägar, i skogen... Blir inte bra asso! Haha, kan säga att det tog minst två timmar saktare än vad det skulle gjort om dom hade kört rätt alla 111 gånger dom kärde fel, hahaha. Meen, jättemysigt hade vi iallafall. Va så länge sen jag fick ha min lilla mamma för mej själv, och mormor är alltid mysig att ha med.
Efter vi vart vid graven åkte vi och åt pizza! och när vi va hemma i lkpg igen åkte vi direkt till centrumkliniken där jag tog min sissta spruta. Skönt att slippa tänka på det nu.
Idag mina små vänner va jag i Ullared med Verre, brorsorna, Emmy och hennes familj + några fler. Jättekul va det! Köpte inte så mycket men lite småsaker. Ja har lite bilder som ska upp, men dom kommer nog i morron. Kram och gonatt


Produktplacering.

Usch...


Himlen är oskyldigt blå

Ikväll tar jag bussen in till stan där jag ska möta upp mamma, Mats, Simon, Emma, Michelinis och Bea, och med dom blir det att gå på bio, Himlen är oskyldigt blå. Jätte taggad, filmen verkar ju jättebra och sen är ju Bill Skarsgård med också, haha.


Första dagen på lovet

Göttgött att det äntligen är lov nu. Sovmorron och allt.
I helgen har ja vart hos pappa. För det mesta bara tagit det lugnt. I lördags kilade jag bort till emmy ett tag. Var ute en stund sen gick vi hem och satte på en film, From Hell med Jhonny Depp. Jätte bra va den, men hatar slutet, eftersom Depp dör!! Men iallafall, mysigt va det.
Söndagen spenderades med Ida och vi tog en promenad och sen gick vi hem och kollade film, Benjamin Buttons otroliga liv. Haha, ja ni hör ju. Det har inte blivit så mycket mer än att ta det lugnt.

Bilden från senast på stan med min Ida


RSS 2.0