Twitter

<-- Nu har jag skaffat twitter!

Måndag 19 sept


Har inte så mycket att skriva om här längre, mer än skolan. Har fotoprov i morgon. Jobbigt värre, men jag ska inte klaga. Har aldrig haft något roligare skolämne!

Helgen

Söndag igen! Varför går alla helger så himla fort? I fredags slutade vi tidigt så vi gick och satt oss på Ströget med ett gäng tjejer, och satt där till runt 6 och sen gick vi hem till Jennica en stund. Igår blev det en slappdag hemma och lite mys med räkor och film på kvällen.
Nu ska vi snart dra iväg på kalas. Kusin fyller 20 år! Och när jag kommer hem blir det antagligen att ta tag i lite plugg.
Ha en bra dag. Kram på er!


Do what you love and do it often


jennica och jag, när vi skulle fota "lycka". haha

Idag har vi endast haft fotografisk bild på schemat. Älskar att vi har det 10 timmar i veckan! Förmiddagslektionen - fota 3 bilder på "lycka" och analysera. Eftermiddagslektionen - gå på fotoutställning och analysera. Kan inte bli en bättre skoldag än så!
Nu ska jag ta mig något att äta, ta en promenad med hundarna och kanske till och med plugga lite. Kram


Inspiring



Nu har vi börjat med fotografisk bild i skolan och har fått i uppgift att skriva om en fotograf. Jag har valt Hannah Hedin, som jag tycker tar så himla bra bilder!

Flying high




Fredag: Fika med tjejerna efter skolan. Sen bussen hem till pappa, plugga plugga, övningsköra. Lördag: Farmor på besök, titta på fotboll, ut och springa, plugga och övningsköra. Ja, en lite snabb sammanfattning av helgen. Och ser ni vad jag har gjort idag? Åkt helikopter för första gången. Jättekul!! Åka helikopter var nämligen en utav de saker vi har på vår "att göra-lista", haha!
Nej nu ska jag göra klart skolarbete och sen ta en promenad med hundarna! Kram

RSS 2.0