The Studio

Halloj! Första dagen i skolan och jag är jäättetrött och vill bara hem och sova! Men idag blir det iallafall att lite simning efter skolan. Måste komma igång lite igen.

Någon som har varit på The Studio i Stockholm föresten? Man åker dit och blir sminkad och fixad och sen blir man fotograferad! Man tar med sig flera ombyten och så. Jättekul ju! Vi kanske ska åka dit i vår, hihi!


02/26-11 17:43

Idaag har jag varit hemma i Motala en sväng. Mamma tyckte att hela familjen skulle göra något tillsammans och gissa vad resultatet blev? Haha, hela familjen i pulkabacken! Eller ja, jag, Michelle, Emma och Simon iallafall. Så i morgon kommer jag ha ont överallt efter att ha ramlat ett flertal gånger i backen!
Nu ska vi snart åka till Emmy pemmy och äta lite mat och sånt. Jätte tråkit inlägg blir det men jag har inget mer att skriva om. Kanske slänger upp något mer lite senare. Ha en bra kväll alla. Kraam

Nästa sväng på stan?

  

Vitt nagellack
Ett nude-färgat läppstift
. Tycker Make Up Store har bra och inte alltför dyra så kanske därifrån?
Höga jeansshorts
Väst
, från Bik Bok
Hatt, också från Bik Bok. Tänkte köpa den för att tag sen men jag vet att jag aldrig kommer använda den endå. Men vissa ser ju så himla bra ut i det!


FRÅGESTUND

Vi kör på en frågestund bara för jag inte har så mycket annat att komma med. Så har ni någon fråga är det bara att köra på! Kraaam

Live as you will die today




Haha Michelle sa att jag såg ut som en lite kontorsnisse med min jäkla dator jag drar med överallt! Haha, ja jag gör väll det.

Haj igen för exakt 172:a gången! Idag har jag ätit frukost, varit ute med hundarna med Michelle, packat och tagit bussen till pappa för att rabbla upp allt lite tråkigt sådär. Så nu sitter jag i min mysiga lurviga säng och lyssnar på Your Song - Ellie Goulding. Funderar på om jag kanske ska börja med lite plugg så man inte har allt till sissta dan. Hm? Får se vad ja hittar på mer idag. Ska ni själva göra? Kraam

Take me away, A secret place

Nu ska jag på bio med söta mormor, morfar och moster. Blir att se Åsa-Nisse, hihi. Ha en bra kväll på er!

While the candle still burns



Godmorgon! Sitter och lyssnar lite på Thriving Ivory. Hade ju nästan glömt bort dem ett tag, haha. Nej men måste se till att gå upp och duscha, göra mig i ordning och sånt. Idag blir det muffinsbak! Ska baka till mamma som ska ta med sig till jobbet så de är inte till mig, haha. Mer vet jag inte jut nu. Tar det som det kommer. Skönt med sportlov iallafall! Kraam


19 februari

Haaj på er! Idag har jag hunnit med en sväng till sporthallen med syster och simmat och nu håller vi på att fixa lite mat. Soffipropp kom nyss också så nu är jag barnvakt till Två små skitungar! Haha, nej dom är jätte söta.
Men men, vad som händer mer idag vet jag inte. Ikväll ska jag se på melodifestivalen iallafall, hihi. Ha det bra!


Vilket?

Kan verkligen inte bestämma mig! Ville ha en enkel ear cuff, men det med korset är ju också så himla fint! Vilket tycker ni?
Det blev korset! Båda är ifrån JFR.se


When I come around




Im home! Har inte så mycket roligt att säga. Studiedagarna har vart ganska så lugna. I morgon blir det skola från 9 till 11 sen lunch och sen gå och träna med tjejerna. Jennica den skitungen är i Thailand så henne kommer vi få klara oss utan i typ två veckor, snyft. Meen iallafall. "Nerladdning slutförd" så ikväll ska jag nörda Gamer och Iron Man 2 bara för jag äälskar Robert Downey Jr och Gerard Butler! Hihi

Gomorron sunshine

Studiedag idag och i morgon! Nu ska ja ta bussen in till sporthallen och simma lite. Passar på med lite bastu och solning också. Sen bär det av hem till mormor och morfar för lite jobb. Hörs igen i morgon. Kraam


Burlesque







Äälskar med stotr Ä den här filmen! Så himla bra! Den slog till och med Megamind och den är svår att slå kan jag lova... Den här får ni inte missa att se!

Sjukling

Gjorde frukost på sängen åt älskade mor, Michelle, jag och Jullan. Grattis på 38års dagen mammsen!
Nu ska jag krypa ner i sänge och se på en film och tycka synd om mig själv...



Bild på syskon och lille Elvis!

Glad alla hjärtans dag

Hoppas ni haft det mysigt, för det har jag! Fick ett halsband av min lilla mamma som var jättefint och så åt vi räkor och baugetter! I morgon fylller mamma år. Vi har redan firat henne men tänker att hon ända ska få frukost på sängen! Vi "barn" börjar 8 och hon 11, haha. Men men, sånt får man stå ut med när man fyller år!

Btw, snart är det bara en månad kvar till konserten! Hihi, är töntigt excited!
Deras absolut bästa låt har ni
HÄR



Vill säga glad alla  ♥ dag till dig med Magnus för jag saknar dig så enormt mycket!


Just nu -

så sitter jag och lyssnar lite på Håkan Hellström. Måste sova snart känner jag. Aja, dagen har varit bra iallafall. Har nyss sett klart på I rymden finns inga känslor med familjen. Älskar den filmen. Dels för att Bill Skarsgård är med, haha. Meen i morgon ska man upp tidigt till skolan, så ska krypa ner i sängen nu.
Natti


USA




Ring (röd) - BikBok //Ring (peace) - JC // Solglasögon - Gina Tricot // Linne - Bik Bok

I morgon -

Linköping med Michelinis och Klara och förhoppningsvis hitta något fint. Har siktat in mig på nån tröja och en ring!
Nu ska jag gosa ner mig i sängen med min älskade gosekatt som dock fäller vääldigt mycket. Aja, natti natti!

Leopard


Haha, jag var bara tvungen att lägga ut en bild på min nyckel. Gick och gjorde lite kopior på dem idag eftersom vi
har nytt hus - nya nycklar. Så valde en med mönster när vi ändå var igång.  Feejnt!


Born this way

Im back! Eller? Nja, vet inte men har såå tråkigt så tänkte slänga upp nått lite meningslöst. Today hade vi som vanligt bara matte från 9 till halv 11. Skippade lunchen och åkte direkt till gymmet. Eller Emelie och Ivana till gymmet. Själv va jag för lat så jag tog en tre kvarts sväng i poolen i stället. Meen va skönt det är att simma! Älskart. Så nu blir det förhoppningsvis av lite oftare. Börjar med att gå dit varje fredag och torsdag + gympan.
Ooch vet ni vad som kanske händer i morgon? De har prova på dykning i simhallen så ev åker dit med Emelie! Skiitkul ju! Måste ju prova iallafall och jag som har på min "innan jag dör" lista att dyka med hajar, haha.
Förutom det firar vi mamma, Klara, Emma och Elsa i morgon så kommer lite folk.

   

Har ni hört Lady Gagas nya singel? Inte världens bästa enligt mig, hon har mycket bättre låtar. Men kanske blir bättre om man lyssnar på den ett par gånger. Haha, kan ju va så! Lyssna HÄR


RSS 2.0