Titta vad jag har gjort idag



Ser kanske lite konstigt ut på bilden men är supernöjd!

Summertime




solglasögon och shorts bikbok // linne monki // ring kicks

Haaij! Länge sen jag skrev nått, jag vet. Men nu är jag här och på topp! Min vecka har så här långt varit underbar! Solat och slöat med kompisar! OCH Övningsköört!!! Whaat!? Nej, ingen kom till skada! Gick superbra! Det är pappa och jag som kört, en gång på cloettaparkeringen och en utanför landbohov. Kul äre! Men läskigt, haha. Aja nog om det, idag har jag vart på stan med Elin. Först en sväng till tandläkaren och sen shoppat och fikat. Usch, jag slösar för mycket. Meen jag fick äntligen tag i ett par perfekta höga jeansshorts (de på bilden). Så glad! På vägen hem pratade vi om hur dåligt man mår om man inte hittar nått att köpa när man går på stan, haha! Tonårstjejer!
Sen i veckan är jag hundvakt och på torsdag kommer tjejerna så då blir det grilla och mys! Perfekt! Hoppas på fortsatt fint väder så jag kanske även kan ta första doppet i Varamon!


Work

Hej på er! Dålig uppdatering igen, jag vet! Igår blev det iallafall en kortdag, sov till 1 och gjorde absolut inget. Frammåt kvällen tog Emmy och jag en promenad med Sara, deras söta nya hund och sen blev det häng med Ida, Karin och Lina! Trevligt, trevlig!
Idag är det jobb som gäller! Är jättetrött, men vad gör man inte för pengar. Haha nej men blir inte så lång dag idag tror jag. Efter det åker jag hem till mammsen och i morgon blir det jobb igen, och då en väldigt mycket längre jobbdag! Sommarlov va det ja!


19 juni




Neeeeej! Alltså, det finns ingen som är mer klantig och slarvig än vad jag är! Nu har jag tappat bort plånboken!!! Ååååh! Var säker på att jag hade med mig den hem från stan igår men nu kan jag inte hitta den. Har letat precis överallt... Aja, nu ska ja trösta mig själv med lite glass! Ha det så bra och tappa inte bort era plånböcker!

Last friday night

 

Let me sign


virkad bikinitop gjord av syster mimmi // ring glitter // sandaler dinsko

Hej på er! Den här dagen spenderades med mormor och syskon på stan, mys. Är helt slut, och det va inte lite folk på stan heller. Det är ju Vätternrundan. Fick iallafall hem lite fint, eller rättare sagt skorna!  Blev helt kär i dem så nu är jag pank! Det andra är från shopping med Emmy och bikinitoppen fick jag av Mimmi när jag fyllde år! Nu ska vi snart lyxa till det med lite räkor och gott så ska gå och hjälpa till lite io köket. Kram på er!


Införskaffat


hittade den här finingen för bara 50:- !!


"there's a lot of things to do before you die"







Lite bilder från Liseberg och Johnossi konserten. Världens sämsta kvalitet, ja vet, men eftersom jag lämnat bort min skoldator har jag inte photoshop! Förstår inte hur jag ska klara mig hela sommaren! Men ev får jag bilder sen med bättre kvalitet och kanske även filmklipp. Lovar lägga upp det i sånna fall! Det var riktigt kul iallafall och Johnossi var gryymma!


Here we go


Lalala

Åååh, har så sjukt tråkigt just nu! Vet inte vad jag ska hitta på, och de senaste timmarna har jag suttit på mitt rum och stirrat in i väggen! Nej, men typ. Datorn är så seg att en sida laddas hundra år innan den är klar så tog mig cirka en halvtimme att komma in på blogg.se!? Och har inga bilder att lägga upp eftersom jag inte får in dom i datorn. Orkar inte. Ingen bra start på sommarlovet känner jag. Nej, nu ska jag lägga mig och tjura. Vill nån något finns jag på mitt rum.

I dont mind it all

ÄÄäntligen sommarlov!! Hade avslutning idag och varje klass hade gjort något som man skulle visa upp. Journalisterna hade gjort ett bildspel med uppdateringar från facebook de här två terminerna (som hade med skolan att göra), och det va lite kul att se, haha! Sen hade spel gjort en film som också var jättekul! Trevligt var det. Efter gick jag en snabbis på stan med Emelie och sen till Linköping och firade Simon som tagit studenten! Så stort grattis till han!


En bild från idag på fina tjejorna, haha! (bilder och film från johnossi kommer så fort jag fått dem av Jennica!)


07/06-11

Idag var det skoldag igen efter vårt minilov. Sissta veckan! Har nästan inga skolgrejer kvar nu. Så skönt! I skolan  idag har vi bara sett på film och gjort klart var design till hemsidan. Filmen var asbra btw! The Boondock Saints hette den. Älskar Norman Reedus! Måste se 2:an nån dag, haha!
Men men, imorgon ska ja till Liseberg med tjejerna!! Hoppas på fint väder och massaa kul! Skriver mer i morgon eller på torsdag! Kram



Update:

Har inte haft tid/ork att skriva nått. Har fart runt mellan pappa och mamma, vart på stan, tillbringat tid med syrran och bara varit. Man kan ju inte annat än älska vädret som har varit! Jag har fortfarande inte badat än men håller vädret i sig så! Aja, hoppas ni med haft en bra helg! Lite bilder på nya fina saker kommer senare. Kram

Chili



Just nu -

Emmy gick nyss hem efter lite häng här hemma. I morgon ska vi in till stan och kolla om vi hittar nått fin! Har tänkt köpa ett par jeans, men om jag känner mig rätt blir det mer än så!
Nu ska jag snart krypa ner i sängen och se på Water for elephants. Kram




bjuder på några bilder som liten

RSS 2.0