Nyår 2010

Heej alla mina väldigt mångaaa läsare! Gott nytt år! Idag ska jag enbart vara hemma. Eller iallafall ikväll. Får bli att gå ut med kompisar nästa år istället. Så kvällen kommer som sagt att tillbringas hemma i Berg tillsammans med pappa, David, Andreas och farmor, och så klart supergod mat på det! Det blir nog bra!
Nu ska jag hjälpa till med lunchen och sen gå och träffa Ida. Kraaam


Haha!?


Just nu



Med min superbra cam, bror och jag!

VICTORIAS SECRET FASHION SHOW 2010

Nuuu är jag hemma från Köping igen! Åkte in en sväng till stan med Andreas och pappa och bytte en julklapp. Sen hem igen och nu sitter jag och funderar på vad jag ska göra nu!? Klockan nio börjar iallafall Victorias Secret så då blir det att slänga sig framför tv:n med en kopp te. Nej, nu tror ja att jag ska hoppa in i duschen. Kraaaam


27 december

Som sagt idag va jag en sväng hos pappa! Fick mina julklappar med, wiho! Bland annat högtalare till datorn, parfym, Mine Tumbler glas och vantar!
Fick ett av mina jag-måste-bada-djuren-ryck idag med!  Den här gången var det Zimba som blev den lyckligt utvalde. Nu sitter jag här med en hel del rivsår lite här och var. Men till mitt försvar behövde min långhåriga pälsboll verkligen bada. Och borstas! Så nu är han skinande ren och väldigt mycket mysigare att kela med än innan.


Just nu

Nu är jag hemma hos pappa, jättemysigt! Satt i soffan i nya vardagsrummet och drack te och åt skorpor. Plus lilla Elvis i knät. Kan inte bli bättre! Just nu sitter jag i köket och tittar på när pappa fixar till maten. Tacos!!

Bästa jullåten "The Pouges - Fairytale of New York"


Julklappar

Det här är tre av mina många favoriter bland julklapparna!



Reeeeaaa

Ska åka in till stan med Emma och Simon nu. Får se om vi hittar nått fint på rean!

24 december 2010






Julafton blev som sagt jättemysig med all släkt och god mat! Vi körde julklappsrace som vi gjort i två år nu tror jag. Jättekul! Men tyvär satt jag med samma två saker i nästan en timma, vilket va en tredjedel av hela spelet, haha. Men jättekul va det endå! Haha, fans med väldigt mycket olika saker. Bland annat en tvättvante till bilen och rengöringsmedel till toaletten! Hahaha! I paketen från tomten fick jag bland annat en vit klocka från regal, parfym, halsband, mascara, pengar och massa annat fint! Och som vanligt har allt gått aldeles för fort! På tur står nyår så vi får hoppas på att det blir lika bra!

Upd: Glömde berätta att när vi skulle hem och se till hundarna körde vi i diket! Simon som körde! Men med lite knuffande kom vi upp igen, haha


God jul!

Har haft en supertrevlig julafton med släkten! Massa fina presenter och mycket god mat! I morgon ska vi till morbro och kusiner och äta och fira ännu mer. Kraam


Angels on the moon

Do you dream, that the world will know your name
So tell me your name
Do you care, about all the little things or anything at all?
I wanna feel, all the chemicals inside I wanna feel
I wanna sunburn, just to know that I'm alive
To know I'm alive

Don't tell me if I'm dying, cause I don't wanna know
If I can't see the sun, maybe I should go
Don't wake me cause I'm dreaming, of angels on the moon
Where everyone you know, never leaves too soon

Do you believe, in the day that you were born
Tell me do you believe?
Do you know, that everyday's the first of the rest of your life

...



Fortfarande bästa låt och text nånsin


You are the queen of everything

Heeej! Håller på att fixa iårdning mig för att vid 5 ta bussen in till stan. Där ska jag träffa CarroBarro! och därifrån åker vi vidare nån stans som jag inte kommer ihåg vad det heter, haha. Men kommer nog bli supertrevligt iallafall! För övrigt har jag varit på stan med mormor och mamma idag. Hihi, jag drack Root Beer! Visste inte det fanns i Sverige. Men va faktiskt ganska gott, haha.


Julkort

Sitter i skolan och latar oss. Gör ingenting just nu. Vi är, om inte färre, bara hälften i skolan idag för SUMarna är lediga. Så vi har det myspysigt. Det endå vi gjort än så länge är egna julkort, haha. Feejnt Ska gå och kolla om dom har klätt granen nu! Heeerååå




Heej

För det första är jag sämst på att komma på rubriker. För det andra är jag super hungrig och det är hela 32 minuter kvar till lunch. För det tredje ska vi redovisa i morgon och jag har massa kvar att göra. För det fjärde kunde jag inte ha min tröja jag ville ha på mig idag för att den var fortfarande blöt. För det femte så...

Nej, jag börjar om...

För det första är jag sämst på att komma på rubriker, men vad gör det? För det andra är det bara 31 minuter kvar till lunch nu. För det tredje ska vi redovisa i morgon. Gör klart det i kväll, ingen stor grej. För det fjärde kunde jag inte ha tröjan jag ville ha på mig idag för den var fortfarande blöt, men den jag tog istället är jättemysig. För det femte är jag på riktigt bra humör idag. För det sjätte ska jag på fest med min saknade Carrobarro i helgen!
Kan ju inte bli bättre!


Svenskaprov

Suck...

Julklapp

Fick en tidig julklapp igår av syrrans farmor och farfar. De har Mine Tumbler glas från Kosta Boda och jag tycker dom är så väldigt jättefina! Så iallafall, de köpte ett till mig, det gröna! Sen idag fick jag två till av mormor och morfar! Får dom på julafton men valde färgerna. Älskar sånt här! Så tack tack tack!
Dom som får lust till det får gärna köpa fler av de här glasen fast i andra färger, haha.

Som sagt Mine Tumbler glas från Kosta Boda, 199 kr st (Rea just nu, på Cervera, om nån är intresserad)


Biljetter bokade


Biljetter bokade! Kanske har sagt några gånger nu men endå! Ska bli så himla kul, och ja åker med min Lovisapisa!


Superkväll hos Ida





Nu ska jag klä på mej och dra på pepparkaksbak! Ska försöka vecka ida också kanske, haha! Blev en superbra kväll igår! 


So raise your glass if you are wrong in all the right ways

Nuu drar Karin och jag till Ida och roar oss! Blir säkert bra. Och btw: Haaar boookat biljette!! Wihoo

Jobbdags

Tjoo, ska åka och jobba nu! Men drar gårdagen lite snabbt bara. Mamma kom och hämta i skolan och sen åkte vi in till linköping och där skulle hon testa ta sin spruta, jag fick med testa (fast med utan spets då då). Känns bra att man vet hur man ska göra om det skulle hända att hon blir stucken, men det dröjer nog än så länge innan getingarna kommer fram. Men iallafall, sen drog vi till ikano en stund och jag köpte båda tröjorna på bilden! Ääälskar min mamma!!
Nu ska ja dra till jobbet med moffa och sen blir det att åka till Ida. Kraam


Fir

Okej, ja saknar faktiskt min lilla Fir nu när det är massa snö ute och fint väder. Skulle va kul och bara rida ut en sväng. Men ja saknar inte allt jobb. Nej, jag är nog ingen hästmänniska men Fir va ju endå min häst. Ska nog åka och hälsa på han, men de har haft karantän för att privathästarna har fått ringorm och utslag och grejer. Men förhoppningsvis är det bättre nu!


Tisdag

Ojoj, ser ni? Har bytt min profilbild, haha. Den är nog inte kvar så länge för gillar inte när jag ler med öppen mun! Haha, töntigt, jag vet!
Men iallafall, idag hade vi ju engelska redovisning och det va ju inga problem eftersom vi redovisa i smågrupper. Blev jag, Jennica och Ivana, så no problem. Sen har vi haft medieproduktion, datakunskap och svenska.
Nu är ja hemma hos pappa. Kom och tänka på hur tyst det är här jämfört med hemma hos mamma, haha. Menmen, stannar nog bara till i morgon för då måste jag vara hundvakt.... Höööres


Ny kategori

Har en ny kategori, musik. Tyckte det har blivit väldigt mycket av det i dom sista inläggen så kan ju lika gärna ge de en egen kategori, eller hur!? Nu ska jag sova --> i morron redovisning. Natti


MCR till Stockholm

OKEJ, såhär är det. Jag måste måste måste bara gå! MCR spelar på Hovet i Stockholm den 18 mars!! Oh ja menar hur ofta är dom i Sverige lixom!? Typ aldrig. Så jag ska dit helt enkelt! Men nu är frågan bara vem som vill hänkaaaa!? Hmm

Upd:
Kaanske åker med min Lovisapisa, får se hur det blir!! ♥


Gäsp

Nu är vi hemma ifrån julbordet på Tranås badhotel. Jättemysigt hade vi och jag blev väldigt för mycket mätt. I morgon är det skola igen, åååh vad jag längtar till jullovet.
Nu ska jag nog gå och fixa lite saker till i  morgon och sen ta en glögg och några pepparkakor, mmm. Byyyee

Upd: Min skiva är försenad, noooh


Hopphopphopp




Lite sådär lagom fina bilder

Trevligt hade vi igår! Ingen höjdare men kul iallafall. Nu är jag hemma hos mamma igen, tog bussen tsm med ester in till motala och sen en sväng till donken innan mamma kom och hämta. ikväll har det inte gjorts så mycket alls. skönt det för jag är halft död. men iallafall imorron ska vi till tranås på julbord. Kraaam


I'm in love


Jobb

Nu ska jag iväg och jobba och sen efter ett besök hos tandläkarn möta ida på stan. Höörs


OneRepublic - Secrets



Den här låten är så uschit bra!


Inspelning

Filmat nyhetsavbrottet idag, haha. Till vårt julspel asso. Själv spelar man tomte och kolibri, haha. Var ute och spela in så är lite smått djupfryst sådär. Nu har vi de två sista lektionerna i medieproduktion för idag och direkt efter det har jag utvecklingssamtal. Im looking forward to it! Sen hem och sova så man eventuellt orkar upp för att jobba till ett, gå till tandläkarn, stan med Ida och ha galet kul på Mohombi!






RSS 2.0