Fint





Ska sätta mig och fixa lite med min reklamuppgift med en kopp te. Ledig i morgon! Great!


Idol 2011 Linköping




Hemmkommen från en superbra dag. Restaurangbesök, Idol och fredag! Kan inte bli bättre! Puss på er!


Contagion



Äntligen helg! Började sent och slutade tidigt igår! Så efter skolan gick Emelie och jag och tog en fika innan bussen kom. Shai som vanligt! Sen vid 5 övningskörde jag lite med Verre till Slaka för att lämna en väska till David och efter det åkte vi in till stan och åt på Steve's innan bion började. Vi såg Contagion, den handlar om ett virus som sprider sig och alla blir sjuka. Jag lovar att i slutet av filmen satt nästan alla i salongen och småhosta, haha! Men för övrigt var den inte lika bra som jag trodde att den skulle vara. Den kom aldrig igång ordentigt. Meen, det var jättemysigt endå!


model for a day


På bilderna: Jennica Fransson
Foto och redigering: Jag
Första korten i fotostudion! Den här kursen kommer bli så himla kul!!

Hallå! Sitter just nu och tittar på tv och är supertrött. Veckan efter lovet slipper jag helst! Men får kämpa mig igenom den här veckan och peppa nästa, för då ska jag till Ullared på tisdagen och på Idol på fredagen!! Det måste ju bli en bra vecka! Idag har vi haft vår tråkdag i skolan; engelska, svenska, matte och idrott. Kan ju bli bättre. Men men. Ska gå och kolla på Sons of Anarchy nu innan jag går och lägger mig! Kram på er!

Sunday bloody sunday


Bilder från igår, fika med Emmy! Sissta utefikan kanske?


a walk in the moonlight



Bilder på Mitzi och mig från veckan

Hallå på er! Idag blir det en ta-det-lugnt-lördag och jag ska bara lägga mig i sängen och se några avsnitt av Lost. Ska gå ut en sväng med hundarna också. Nästan så man kan ta på vinterjackan nu? Iskallt ute! I morgon ska jag iallafall sova ut ordentligt, sissta dagen på lovet! Det har gått så himla fort. För fort!


20111105



RSS 2.0