Vikingakväll



(huggen kom med lite på ett hörn!)

Har vart på lilla Kb och sett lillsyrran spela upp pjäs! Så cool hon är, lilla Jullan. Sen efter det åkte vi och åt kinamat! Även då fick jag lite paket. Livet är allt bra ibland!

Happy birthday to me

Firades med frukost på sängen och paket i morse. Fick Christina Aguileras Royal Desire, mascara, presentkort och lite annat kul! Tack bästaste familj!

Did it again

                       Ring - Silver Cross - R47

Elsas värld



Har precis kommit hem efter en dag på stan. Införskaffade mig ett linne från Gina och Elsas värld. Är snart klar med boken jag läser nu och hatar när man inte har något att läsa + det var halva priset på den, superbra.

Imorgon imorgon imorgon firar vi mig så lite släktingar kommer hit! Har beställt pankakstårta av mormor. Kan inte bli bättre!

Myskväll

Haij! Tänkte bara skriva ett snabt inlägg så jag inte glömmer bort min egen blogg. Har varit sjuk de senaste tre dagarna nu så ikväll blir det en hemmakväll. Lyxar till det med räkor och gott med mamma och Mats och sen film. Tror det blir Tidvågen? Får se. Aja, det va det! Kram på er!


lite inspiration, kan inte få nog av ringar. bilder från weheartit.com


blommigt



Fick en ny tröja av kära mormor i helgen! Har inte så mycket "sommriga" kläder eller färgglada kläder över huvud taget så den här kommer jag använa ofta i sommar har jag en kännsla av.

sunday bloody sunday

Idag blir det lite konfirmationsfirande här hemma hos mamma. Fick panikryck och tänkte att det var mors dag idag och så hade jag inte köpt nått! Men det är ju inte fören nästa söndag, haha. Aja har vart en skön helg iallafall. Kram

It's time to go c-c-c-c-crazy

Handledarkurs, tjeck! Nu är det bara att vänta på papprena sen sätter jag mig framför ratten! Nu ska jag ut en sväng med Ida! Pöss

she's got her lipstick on

Sitter och lyssnar lite på musik och skriver uppsats. Snart kommer linus hit ett tag och runt 8 kommer memelie och så ska vi invänta kvällens biiio!! Pöss

spotifylista som slår alla andra här

a friend in london


Skickat efter -


              


denna finfina dubbelring. Älskar den! Har lovat mig själv att spara pengarna nu, men den va så billig så jag kunde inte låta bli! Men nu blir det inget mer på ett tag iallafall, ska ev till Liseberg och se Johnossi den 8:e så till dess måste jag ha pengar!!


Pirates of the Carribean

Har vart hemma idag, men nu är jag back on track igen! Sitter och försöker bli klar med min uppsats som ska vara klar i morgon. Känner att det inte går något vidare! Nu är det Pirates 1 på 3:an iallafall! Måste ju ses,för i morgon ska jag och tjejorna gå på premiären av Pirates 4!!! Den börjar klockan 23.59 så kommer vara skapligt trött på onsdag!

Helgen

 

Helgen har spenderats hemma! Eurovision Song Contest och Ben & Jerry's i lördags! Vad nära vi var då! Själv tyckte jag att Jedward eller A Friend In London skulle vinna. Så himla söta!
Igår tog jag en sväng till Linköping och där mötte jag upp Ida och tog en fika på EH! Mys


Rango





Igår blev det filmmys och Ben & Jerry's med tjejorna. Vi såg på Rango, och va bra den va! Haha, älskar Johnny Depp!
Nu ska jag iallafall snart åka och jobba. Ska jobba idag och imorgon så får se hur mycket ja skriver mer här. Kram

Judas



Älskar Lady Gagas Judas och älska den ännu mer efter att jag sett musikvideon!

Speedway



Ligger ute i solen och äter vitlöksbröd och lyssnar på musik! Kan inte bli bättre! Haft en rätt så slapp dag i skolan, bara engelska nationella i princip. I kväll bär det av på speedway! Halv sju mer exakt, så ligger här ett tag till innan ja ska hoppa in i duschen.
Ännu en bild snodd i från Emelies blogg, hittar inte min mobilsladd så har inga bilder att lägga upp. Får ta en storstädning av rummet så kommer den nog fram. Kram

06/05-11

Haij! Usch vad veckorna går fort! Det är ju fredag idag!? Haha, men har iallafall bara haft matte idag och efter det gick jag och tjejerna på stan. Har hittat min bikini nu, men glömde plånboken hemma!! Så får se om jag skickar efter den idag istället?

Är iallafall med i en tävling på creativity.webblogg.se där man kan vinna ett crystal bullet-halsband! Klicka
här för att komma till tävlingen! Kram

RSS 2.0