Bye Sweden

Hej på er! Har inte skrivit något i veckan men den har iallafall bestått av jobb och häng med fina vänner. Nu har jag precis blivit klar med packningen och klockan två åker vi till norrköping flygplats. Bloggen får vara utan mig i en vecka nu men när jag kommit hem kommer det förmodligen upp bilder från semestern! Bye sweden, im off to Spain!

20110813




yesterdays stickat bikbok // halsband vero moda // halbandsväska HM // skinnjacka gammal från vero moda // converse

Hej på er! Dålig uppdatering igen. Suck på mig! Igår tog jag iallafall bussen till Berg vid 9 och där kom Emmy och mötte mig. Sen satte vi oss ute med täcken och pratade till typ 12 då jag gick hem. Ikväll blir det inget keep it load som planerat utan får sitta barnvakt istället. Men vi har nyss varit och köpt kinamat och är nu bänkade framför tv. Så det blir nog inte så dumt ändå! Ha en bra helg allihop!

Jersey shore & Onlinepizza

Sitter och kollar på Jersey shore med världens bästa syster och väntar på att pizzorna ska komma. Haha tjockisar. ♥

I'm back home




Har haft en superbra dag och fick med mig lite fint hem! Mer om det i morgon. Nu ska jag soova! Natti på er

mobilbloggar

Nu sitter idapida och jag på tåget till Danmark. det här blir troligtvis den enda uppdateringen för idag. Har ca två timmar kvar att spendera på tåget och sen ska vi viftar oss ut i Köpenhamn. Berättar mer om det senare, om vi kommer hem vill säga. Kram på er så länge

Let the good ones in



köppte denhär drömfångaren för 50 kr, hur fin är den inte?

Inte varit någon höjdare på uppdateringen på senaste. Jag har haft fullt upp med jobb och andra roliga saker. Har även hunnit med lite spring på stan. Har bland annat hittat en halsbandsväska och ett par byxor. Great! Och i morgon mina damer och herrar!, åker jag och Ida till Danmark! Skulle stannat över natten men kände att det blev lite brist på pengar så det blir en heldag istället! Superskoj! Så nu har jag tänkt att jag ska gå och se över vad man ska ta med sig. Lovar bättre uppdatering. Kram på er!


Smultronstället


RSS 2.0