Bio ikväll

Ska se I Am Number Four med tjejorna! Myspys! Fullt hus blir det här hemma ikväll med så skönt att man slipper undan en stund iallafall, haha. Ja, har inte så mycket mer roligt att komma med. Ska försöka lägga upp lite bilder snart! Kraam

Mama, we all go to hell

Ååh, om jag gillade MCR innan konserten så gör jag det tio gånger mer nu! Såå bra! Såg ju ioförsig inte så mycket, haha, men det var det värt endå. Hade jätte trevligt, och handlade upp ALLA mina pengar dagen innan konserten. Så kunde inte köpa någon tröja där! Snyft... Nej, men klantiga jag kan trösta mig med att det inte är hela världen.
Kan slänga upp lite bilder på vad jag köpte sen med bara för att ha något att lägga upp. Känns som jag har haft brist på det nu ett tag.

Meen iallafall. Idag - skola. Inte mycket mer än så. Blev äntligen klara med vår dokumentär. Får tacka Ivana för det, hihi! Imorgon kanske man orkar med lite simning? Och på fredag hänger jag med Ivana och Kicki på I Am Number Four! Så det blir nog bra! Kraam


Haha, bjuder på den

Söndag

Nu är jag hemma igen! Haft jättekul! Lovisa har alla bilder men kanske att ja lägger upp nått senare!
Nu ska jag snart ner till stan och möta upp tjejerna. Blir en tjockiskväll med Ben and Jerrys! Kraam

Stockholm

Wii, snart drar jag och Lovisa till Stockholm! Nya Converse och skinnjackan på! Fint väder på det också, kan det bli bättre? Icke!! Har tyvär ingen kamera med mig men Lovisa tar med sin så kommer säkert upp lite bilder sen. Vi kommer hem på lördag så skriver då! Kraaam så länge!

Måndag

Skulle bara tala om att jag lever! Inga brutna ben, bara halft död och väldigt ont i kroppen. Men jätte kul har det varit. Nu kör vi på tre dagar i skolan och sen åker Lovisa och jag till Stockholm. Konsert med MCR och maassa shopping!
Nu ska jag sticka till bussen! Kraam

H&M


T-shirt, 149 kr från H&M. Visar bättre bild lite senare. Köpte ett vitt nagellack med!

Nu ska jag packa klart och sen bär det av till Sälen så kommer inte skriva nått under helgen! Förhoppningsvis kommer jag hem utan brutna ben! Kraam


Eh eh eh my heart is refusing me

Heeij! Har inte haft lust att bry mig om bloggen så mycket de här veckorna. Men den här har vart bra iallafall. Bowling på idrotten, slutade två istället för halv 5 och film på mediekunskapen, haha! Nej men rätt skönt endå.
Nu ska ja krypa ner i sängen så man orkar med i morgon. Slutar tre och efter det åker jag bara hem och hämtar lite grejer sen till pappa och sen vidare mot Sälen!! Läängtar! Älskar att åka skidor. Och så är jag ju ledig två dar också på det. Skönt!

Btw, äälskar Loreens låt i Melodifestivalen! Lyssna HÄR

Ear cuff

Äntligen kom ear cuffen ja skickat efter från jfr.se. Blev jättenöjd, fast den sitter inte som jag vill. Ja måste älit talat ha för små öron, haha. Nej men det blir perfa!


Rakad Zimba




Fråga




Haha, Min favoritfilm bland Disneyfilmerna är helt klart Lejonkungen! Haha, älskar den verkligen. Men som vanlig är tvåan och trean inte alls lika bra. Det brukar ju vara så, men ettan slår alla!

 

Caste walls

Natti på er! I morgon ska jag åka och simma, sola och sen blir det en pomenad hem på det! Får se vad som hittas på mer nu när man har lite pengar i plånboken. Kraam

Dance while you can

Åh, älskar Lykke Lis nya skiva! Så himla bra! Särskillt Love Out Of Lust. Har lyssnat på den 1000 gånger nu eller nått!
Nu ska jag ta en promenix med hundarna. Kraam

   


RSS 2.0